Nu tager vi fame til Thailand.

Vi er to kvikke gutter der for to år siden startede vore eget IT firme hvor vi tilbyder Webshops, SEO løsninger og hjemmesider til både firmaer og private. Da vi startede det hele så startede vi med at lave ansvarsområder, som vi hverisær havde flest kompetancer i og da jeg er ham der er nørden, hvad der angår computere, så blev det mig der havde ansvar for produktion og udvikling, og så to min partner sig af slag og økonomi, som han helt klart er den bedste til.

Nu har vi så arbejdet på denne måde i næsten to år og det er desværre ikke blevet til meget ferie og da jeg sidste måned brokkede mig lidt over at der også skulle presses et SQL Kursus ind i vores ellers meget stramme tidsplan, så sagde han, at hvis jeg kunne gennemføre det uden at brokke mig en eneste gang, så havde han en julegave til mig. Det kunne jeg og da vi er singler begge, så havde vi for nogle måneder siden besluttet at vi holder lukket i de to sidste uger i året., så vi kunne holde ferie. Nu havde han bare købt to billetter til Pattaya i Thailand i 14 dage, så nu blev det også jul i vores lille firma.