Er mit stjernetegn tvilling?

Hej med dig! Jeg ved godt, at det virker ret mærkeligt sådan at spørge om den slags, men jeg kan ikke huske hvor, datoerne skærer over og ændrer stjernetegn.

Er det noget, der er nogen af jer, der kan hjælpe med? Jeg har fødselsdag d. 23. september – så jeg er ikke sikker på om mit stjernetegn er det ene eller andet eller om mit stjernetegn tvilling.

Hvis I kender lidt til en af de sider, der kan forklare det nærmere, må I meget gerne smide mig et par forslag, så jeg kan klikke ind og kigge mig omkring. Der må også gerne være lidt mere kød på siden, men jeg byder alle forslag velkomne!

Hov – specielt hvis der står lidt om stjernetegn generelt, ville jeg blive super glad! Jeg elsker at læse om al det mystiske – for nogle gange kan verden, som vi lever i, blive ret kedelig. Ikke for at være en lyseslukker, men det kan bare være så tørt bare at tage på arbejde og så hjem og spise og i seng.

Derfor kan jeg godt lide, når der er lidt mere  at tænke over. Så fik I lige de sidste par tanker med – og jeg håber I kan følge mig og naturligvis også, at I vil tage en snak omkring emnet, når vi mødes næste gang.