Jeg har fået fat på en god entreprenør

Jeg skal have lavet en masse ting, og derfor har jeg lidt brug for en entreprenør, som ligesom kan holde linen stram, eller hvad man nu siger. Det er nok ikke helt korrekt formuleret, men altså, den er god nok; jeg skal have opført noget forskelligt, og det skal nok blive helt vildt godt, kan jeg godt fortælle jer. Det er her i Herning, det kommer til at foregå, og jeg har allerede hyret nogle fra Holstebro, som kommer og laver det, så jeg er, hvad kan man sige, en lykkelig mand. Og det er så dejligt, at det kan gøre helt ondt, når jeg tænker på det – dog på den gode måde, ej at forglemme.

Jeg elsker mit liv, og jeg kan godt love jer for, at jeg er god til at elske det. Det vil jeg godt slå fast, og alt sådan noget der. Men okay, vi ses snart. Hej med jer.