Finansiering 24 på nettet

Halløjsa og velkommen til bloggen.

Nu kan jeg endelig også fortælle jer, at jeg er færdig med mit studie, og nu venter der lige en sjov sommerferie, før at jeg skal ud og arbejde. Jeg glæder mig både til at nyde min ferie her, men glæder mig også rigtig meget til at starte på mit nye job her i starten af September. Jeg har været utrolig heldig at finde et arbejde, som jeg kan begynde på nogenlunde lige efter mit studie.

Her i de her dage skal jeg lige have fundet ud af hvordan jeg lige får nok penge til at have det sjovt her i ferien, indtil jeg starter mit nye job. Har kigget på noget der hedder finansiering 24, hvilket jeg synes ser rigtig godt ud. Jeg fandt det her, hvis du skulle være interesseret i det. Jeg håber I alle sammen kommer til at få en rigtig svedig sommer. Vejret skal nok komme, selvom det godt kan se lidt gråt og trist ud i de her dage.