Vi skal have noget ventilation til industri

Jeg har min egen virksomhed her i Aalborg, og vi skal have installeret noget ventilation til industri, og det skal nok blive godt, når vi får det. Der er lidt stilstand indtil da, men jeg glæder mig og jeg er væbnet med tålmodighed, kan jeg godt sige jer. Det er sådan, at jeg skal til Herning i morgen, fordi at jeg skal til et møde, og jeg glæder mig til det, selvom jeg tror, at det bliver lidt hårdt, for det er nogle vilde forhandlinger, som vi har gang i, og det er jo også rigtig dejligt, men jeg vil gerne lige sige til jer, at jeg ikke er sikker på noget endnu, så derfor vil jeg ikke skrive mere om det herinde, før vi har fået en stensikker aftale i hus, og jeg vil meget gerne afsløre det – men det kan jeg bare ikke, må I forstå.

Håber at I har det godt, for det har jeg. God sommer.