Typehus og ny kjole

Hejsa læsere 🙂

 

Nu er det jo endelig for alvor ved at blive okay vejr herhjemme, og det er jo også snart ensbetydende med sommertøj. Jeg kunne godt tænke mig at komme ud og finde et par rigtig fine sommerkjoler. Jeg elsker sommerkjoler, det er virkelig noget af det bedste jeg ved.
Det har sikkert også noget at gøre med, at det er så begrænset hvornår man kan have dem på herhjemme i Danmark, for man kan jo ikke ligefrem sige at vejret er til sommerkjoler ret ofte. Sådan er det jo bare (måske) desværre. Kan ikke helt finde ud af om jeg elsker det danske vejr, eller om jeg er ved at være lidt træt af at vejrguderne er begyndt at spare lidt på solen.

Det kunne være at jeg lige skulle ringe nogle af pigerne op, og høre om de er klar på at tage ud og kigge lidt hist og her. Det burde ikke være noget problem, for jeg kunne ikke forestille mig én af mine veninder, som ikke vil med ud og kigge på tøj, hehe.

Ja, og så var der jo noget med typehus i overskriften, og det undrer du dig måske over. Det er fordi min storebror kigger på hus, og så havde jeg læst noget om typehus, se det her, og tænkte om det måske var noget for ham. Det må vi få at se. Men mon ikke han selv har rimelig godt styr på det hele 😛