Noget for noget.

Så er det igen blevet onsdag og jeg har i dag vigtige punkter på dagsordenen. For det første så er der udsalg nede i den foretrukne modebutik, hvor jeg plejer at komme og så er det dagen, hvor jeg fast går til hvalpe træning med min lille Schæfer. Normalt har jeg aldrig hende med ud og handle, da jeg syntes at det er synd at efterlade hende udenfor en butik i længere tid.

Denne gang har jeg desværre ikke nogen til at kigge efter hende, så hun bliver nødt til at komme med. Jeg har længe gået og kigget på en bluse og et par bukser, som nu er sat ned til det halve og dem vil jeg bare gerne have fingrene i. Til gengæld ved jeg at hun elsker at komme til træning og både hilse og lege med de andre hunde der, så hvis hun kan sidde pænt medens jeg handler, så skal vi nok blive der lidt længere i dag, sådan noget for noget.

Læs mere om hvalpe træning i Silkeborg her: http://www.kjellerupdyreklinik.dk/aktiviteter/hvalpekursus.aspx