Sminke, smykker og solceller

Hej heej 🙂 Så er Cilleline tilbage, og dengang vil jeg blogge lidt om en shoppe tur.

 

I mandag var jeg på shoppetur i indre København. Jeg fik shoppet en masse. Det var tid til at få skiftet hele sminketasken ud, jeg skulle have ny mascara, eyeliner, pudder, øjenskygge, lippgloss, og blush – og faktisk også en ny sminketaske! Som pige ved man tog godt at man ikke kun kan nøjes med at købe sminke på en shopping tur, så det blev da også til et hav af smykker.

 

Da jeg skulle købe make-up købte jeg også en solcreme, men da jeg skulle spørge ekspidienten om hjælp kom jeg til at sige ‘har de en god sol celle?’ hvor kom det dog fra? Jeg aner det ikke, men jeg har undersøgt hvad det er – se her
Meget mærkeligt at jeg kom til at sige det, hehe..

Nå det var bare lige en lille sjov historie fra mig, god weekend til alle i skønne mennesker.