Nu skal jeg i gang med proteinpulver!

Jeg har lige været en tur i London, og hvilket fantastisk sted. Det er jo en helt anden kultur og et helt andet miljø en herhjemme. Jeg er ret vild med at næsten lige meget hvor du går så er der en pub på hvert gadehjørne. Hvis du går på værtshus herhjemme så sidder du som regel i blandt folk der ikke laver andet end at gå på værtshus. Men i London er det ikke bare er én type mennesker der går på pub, men alle mulige forskellige. Det giver en utrolig hyggelig stemning, hvor man ikke føler sig helt malplaceret ligesom herhjemme. Desværre har det bare konsekvenser at tage til London. Man bliver meget hurtigt alt for glad for at gå på pub, og derfor drikker man også lidt for meget øl i forhold til hvad man burde! I løbet af den lille uge jeg var der har jeg næsten taget 3 kilo på. Selvfølgelig var det nok ikke kun øllens skyld, man lader sig jo rive med og spiser godt når man nu hygger sig. Men faktum er at jeg tog en hulens masse på.

Derfor er jeg nu gået i gang med at træne. Og til det har jeg købt mig noget proteinpulver. Det er super smart på den måde at det er ”byggesten” som dine muskler skal bruge for at bygge dem op. På den måde kan jeg koncentrerer mig om at tabe mig i motionscenteret og når jeg er færdig tager jeg noget proteinpulver som sørger for at jeg får det musklerne skal bruge til at komme på rette spor. Så ved hjælp af proteinpulver behøves jeg ikke at ændre mine kostvaner drastisk. Selvom det godt kan være besværligt at finde ud af hvad for noget proteinpulver man skal købe, har jeg fundet en lille smutvej. På http://www.proteininfo.dk kan man nemt og over skueligt finde det proteinpulver der passer bedst til én, prismæssigt og produktmæssigt.