Slips er en vigtig del af dit outfit

Der skal ikke være nogen tvivl om, at slips er en meget vigtig del af dit outfit. Det betyder selvfølgelig ikke, at du skal begynde at rende rundt med slips til alle dine outfits, for det er kun nogle helt særlige og ganske få outfits, der rent faktisk ser godt ud sammen med et slips. Det er eksempelvis meget normalt, at man tager et slips på, hvis man skal have jakkesæt eller smoking på, da det er et outfit, man hovedsageligt iklæder sig, hvis man skal afsted til en mere formel begivenhed, hvilket blandt andet kunne være et bryllup, nytårsaften eller en begravelse. I alle tre tilfælde er det meget almindeligt at man har et jakkesæt på, da det er en formel og neutral form for påklædning, men det er faktisk de færreste, der er klar over, hvor vigtigt det egentlig er, at du også har fokus på at vælge et flot slips, der passer sammen med dit øvrige outfit.

Derfor er slipset en vital del af dit outfit

Hvis du ikke er typen, der går synderligt meget op i mode og din egen påklædning, så har du nok ikke rigtigt nogen forståelse for, hvorfor det er meget vigtigt for dig, at du sørger for at vælge et rigtig flot slips til de jakkesæt eller til din skjorte. Den primære årsag til, at det er meget vigtigt at du sørger for at have et flot slips på, når du enten iklæder dig en formel skjorte eller et elegant jakkesæt er, at dit outfit ikke kommer til at virke gennemført, hvis du ikke har et slips om halsen. Der er også mange, der vælger at tage en butterfly på, men faktum er dog, at det er langt mere festligt og ikke nær så formelt som et slips, så hvis planen er, at du skal have elegant og formel outfit på, så skal du vælge et slips og ikke en butterfly.

På denne måde undgår du ganske enkelt også, at dit outfit ikke kommer til at se ugennemført ud, for hvis du kommer med en skjorte eller et jakkesæt, hvor du ikke har noget om halsen, så vil langt de fleste mene, at der mangler noget; enten et slips eller en butterfly. Hvis du er på vej til et forretningsmøde og skal vælge påklædning dertil, så er du nok langt bedre tjent ved at vælge et slips i stedet for en butterfly, men hvis det derimod er nytårsaften, som du er på vej til, så er det nok bedre at vælge en butterfly i stedet for et slips, selvom du dog sagtens kan komme til nytårsaften iført et slips om halsen. Faktum er dog at butterflies bør bruges til mere festlige begivenheder, mens slips bør tages i brug i forbindelse med formelle aftaler.