Kæresten gad ikke administration af andelsboligforeninger

Da jeg for nogle år siden flyttede fra København til Århus var det ikke fordi jeg havde tanker om at arbejde med administration af andelsboligforeninger. Ja, faktisk troede jeg, at jeg for evigt og altid skulle arbejde i en bank til jeg gik på pension med en skyhøj indbetaling på min konto hver måned.

Men sådan skulle det ikke gå! En dag blev jeg træt af banken og snakken om penge, de fine frokoster og det evindelige overarbejde med chefen, der ikke satte særligt meget pris på det, da det kom til stykket.

En dag, nogle måneder efter at kæresten og jeg var blevet gift og vi havde investeret i en skøn bolig i den lokale andelsboligforening, blev jeg pludselig valgt ind i bestyrelsen og så sad jeg og kæresten der og snakkede om andelsboligforeninger hver anden aften.

Det havde hverken jeg eller kæresten regnet med. Og en dag skred han og han tog min arbejdsglæde med sig.

Mvh “Pia På Piller”