Nu skal hun peppes op.

Hej.

Da min mor og far blev skilt for lidt over et år siden, så tog det virkeligt hårdt på min mor og hun trak sig meget ind i sig selv. Langsomt er hun begyndt at vende tilbage til den dejlige udadvendte kvinde hun plejer at være. Jeg er nu begyndt at “puffe” lidt til hende og har bla. haft hende med på beauty salon i København. Vi har også været ude og købe tøj sammen et par gange.

Nu har vi så lige været ude og købe nye sko og en lækker Lædertaskeædertaske til hende, for nu skal hun i byen og møde nogen fra det andet køn. Til det har jeg allieret mig med hendes bedste veninde, som har inviteret hende ud på lørdag og jeg er bare så spændt på hendes vegne. Hvis hun selv skulle være gået ud så var det aldrig blevet til noget. Jeg er sikker på at når bare hun har prøvet det første gang, så skal hun nok komme af sted igen.