Tid til nyt tøj.

Hej

Så er det blevet efterår igen og nu skal vi til et få købt noget varmt tøj til vinteren. Jeg har i et stykke tid gået og kigge på butikkerne og nu begynder de også at sende reklamer ud med varmt tøj. Men i den sidste tid, har jeg også gjort en del ud af at kigge på de webshops på nettet der sælger børnetøj online.

Så i denne weekend har jeg besluttet, at jeg vil sætte mig sammen med min søn og så skal vi se om vi ikke kan finde en god jakke til ham på nettet. Jeg har snakket med min nabo og hun siger, at hun tit har købt tøj derinde og at der er smadder nemt og ret lige til.

Når vi har bestemt os for, hvad vi gerne vil købe, så udfylder man en ordre med alle de informationer de skal bruge inklusiv numrene på ens Dankort og så betaler man bare med det. Så går der omkring en uge, så bliver der leveret på ens adresse, så nemmere kan det næsten ikke være.