Mit eget flag og andet der også kun er mit mit mit mit

Det er totalt fedt at have et flag. Jeg tror at jeg vil se, om jeg ikke kan få lavet mig et flag, som er mit helt eget flag, som ingen andre må bruge, eller de må selvfølgelig gerne eje et, og flage for mig, når jeg har fødselsdag og sådan noget, men det er også det.

Så starter jeg også min egen religion, stat, land, ø eller et og andet, og så skal jeg være den eneste rigtige hersker.

Hvis du vil bo på min ø, der kommer til at hedde noget i stil med Dog isLanD where yOu doNt Own anising but you self maybes, så er det velkommen til at skrive en ansøgning om optagelse i kommentarfeltet. Hvis du kan vedlægge et billed i min mailbox ville jeg også være glad.

Sådan ser mit flag ud i sin fulde form:
http://farm2.static.flickr.com/1414/674806361_42491e8293.jpg