Ekstra ferie til Thailand

Jeg har lige fundet ud af, at jeg har fået to ugers ekstra ferie fra mit arbejde, på grund af jeg har gjort det rigtig godt i år. Det er en dejlig ting at få at vide fra sin arbejdsgiver. Det er jeg rigtig glad og stolt af.

På grund af den uventede og gode nyhed har jeg valgt at invitere et par gode venner med en tur til Thailand, hvor jeg giver billetten og sted at bo, bare de selv betaler for at leve og drikke dernede. Heldigvis sagde de ja, så vi skal en forlænget uge til Hua Hin, hvor jeg har hooket os op med et rigtig fedt sted.

Det er en lille lækker, ret turistpræget by i det sydlige Thailand, hvor der er strand, sand og vand. Godt humør er kendetegnet for de fleste steder rundt omkring i Thailand, så det skal nok blive godt. Vi har fundet en rigtig fed lejlighed ved Hua Hin, som vi kan have som en lille base imens, at vi skal ud og kigge på de forskellige ting.

visit-thailand.net