…. men jeg tager til fodbold.

Hej derude.

Så har vi kun denne weekend tilbage inden det går løs på arbejdet igen og det skal bare nydes som min kæreste siger, Men efter at vi fik snakket lidt mere om det, så kunne jeg godt hære at vi havde to forskellige udlægninger af den historie. Hun vil gerne på stranden og dase om lørdagen og så vil hun gerne på skønhedsklinik i Kerteminde om søndagen, så hun lige kan blive shinet op til at hun skal starte på job om mandagen.

Men det var nu ikke lige det jeg havde forestillet mig, så jeg holder en mindre grillfest med vennerne hjemme i haven om lørdagen og så kan vi lige nå at få drukket de sidste ferie øl. Når vi så når til sændag eftermiddag, så er der ikke noget mere afslappende en at tage med sine to bedste venner ind og se OB spille på stadion i Odense.