Skal lige fixe nogle småting.

Hej derude

Så er det endelig blevet min tur til at komme på det kursus i backup og websupport, som jeg har gået og ventet på i nogle måneder. Lige siden at jeg blev ansat i et ret stort IT firma i Jylland, så er det virkelig gået stærkt med de arbejdsopgaver jeg har fået og de er også blevet langt mere komplekse. Så for et godt stykke tid siden, tog jeg fat i min afdelingsleder og fremlagde dette kursus og det kunne han godt se nødvendigheden af.

Nu er der bare det at der er et godt stykke at køre derop til skolen, så nu er jeg gået i gang med at kigge bilen efter i sømmene. Jeg kan allerede se at jeg mangler nogle smådele til at min bror, som er mekaniker, skal komme og lave de. Derfor har jeg på nettet fundet et Autogenbrug i Jylland, ikke langt fra hvor vi bor, hvor jeg lige vil køre ned og få købt det sidste.