Kattebræk på kjolen

Heeeeeeeeeej alle!

 

Jeg vågnede bare til noget af det værst tænkelige i dag!

Her i weekenden var jeg på shoppetur med min gode veninde, Lis, og vi fandt simpelthen bare nogle af de fedeste ting i hele verden. Helt billigt var det dog heller ikke, men sådan går det jo nogen gange, hehe.

Men dag jeg vågnede her til morges, der må jeg sgu godt nok indrømme at jeg blev en lille smule ked af det. Min lille søde kattemis, Batman, hedder han, havde kastet op på min helt nye kjole, som jeg havde haft liggende oven på mit stuebord, fordi jeg ville tage et billed af den, og så havde jeg glemt at flytte den.. Nu er jeg bare bange for at brækklatten der har ligget der lidt for længe, og derfor tror jeg måske at der kommer til at være sådan en skygge eller misfarve der hvor den har ligget.

Gudsketakoglov for at min kat da heldigvis ikke er syg, ellers han virker i hvert fald ikke det mindste syg, og han er stadig dejlig legesyg og frisk. Jeg blev godt nok ellers lige lidt bange for at han måske var syg, men så kom jeg i tanke om at sådan nogle katte jo af og til kaster lidt op.. Sådan en lille dejlig hårbollebrækklat, mmh. Dejligt.

Men nu får vi at se om det er helt slemt, eller om det kan komme af, hvis jeg lige giver kjolen lidt kærlighed.

Det kan også være jeg skal opsøge en dyrehandel i København, og så lige for en sikkerheds skyld lige høre mig, om det kan være den lille kat er syg. Det håber jeg godt nok ikke han er, men det er jo meget rart lige at være på den sikre side.