Det skal helst passe sammen.

Da jeg for lidt over et år siden købte min mobil telefon, så var jeg virkelig lang tid om at finde den rigtige, da den selvfølgelig gerne skulle kunne at det smarte som de kan i dag, men da jeg også til dagligt kører rundt som sælger for et større firma, så ville jeg gerne have en som også kunne passe ind i min tøjstil og farver.

Det lykkedes så også langt om længe at finde og da den så i går ikke kunne mere, så var jeg temmelig ked af det. Så nu skal jeg virkelig ud og finde en forretning der kan lave en Mobil Reperation i Aalborg, da jeg vil blive godt frustreret over at skulle ud og finde en ny, da den gamle virkelig har fungeret godt for mig og passer fint til min fremtoning, når jeg er ude til forretningsmøder. Så nu håber jeg på det bedste og beder til at det ikke kommer til at koste en formue.