Jeg fandt kontaktlinser online

Det kunne være totalt svedigt, hvis man nu lige kunne flyve. Det har jeg tit tænkt på. Hvis alle mennesker, eller i hvert fald os fra Danmark, kunne flyve så ville det være totalt sikkert. Så tror jeg at jeg ville flyve hele tiden.. Måske lige en tur forbi Fanø eller sådan noget.

I morgen skal jeg have nye kontaktlinser, se her, fordi jeg er ved at løbe  tør! Det kunne være sygo nederen, hvis jeg lige pludselig stod op en dag, og ikke have nogle kontaktlinser. Så ville jeg bare fumle rundt, og ikke vide hvad faen jeg laver.

Det er ikke hver eneste dag, at jeg bruger mine kontaktlinser, men det kunne da være fedt, hvis jeg nu en dag ikke skulle bruge dem længere. Lidt ligesom ham fra spiderman, hvor han vågner og har totalt supersyn. Det er kunne være hel vildt fedt man!