Skal have permanent makeup lavet i København

Jeg har rigtig længe gået og leget med tanken om at få lavet noget permanent makeup, se her hvis du ikke ved hvad det er, for jeg har lidt bøvl med mine øjenbryn, og det er jeg faktisk ikke så vild med.

Hvis jeg nu får det her lavet, så bliver jeg simpelthen så gudeskøn igen, eller det kan jeg da i hvert fald håbe på. Da jeg var ung, var jeg altså en ret så flot pige, det siger folk i hvert fald. Men jeg må indrømme, at jeg her på mine lidt ældre dage, ikke gamle men ældre, at jeg godt kunne trænge til at få gjort et eller andet ved noget.

Og det kunne for eksempel da være, at få lavet mig noget permanent makeup, af hvad det lyder af, så behøver man da vidst heller ikke tage nyt make up på hele tiden, men hvem ved, hehe – jeg gør i hvert fald ikke.