Wrist wraps og mit nytårsforsæt

Jeg har lige besluttet mig for, at jeg vil i bedre form. Eller det er faktisk løgn, for det er ikke noget, som jeg lige har besluttet mig for. Det vidste jeg godt i forvejen, for det var faktisk mit nytårsforsæt, at jeg skulle det. Derfor har jeg lige været inde på en hjemmeside, som sælger wrist wraps og bestille et par stykker, for jeg mangler nemlig sådan nogle, før jeg virkelig kan gå igang med træningen.

Nå, nu vil jeg lige løbe mig en tur, før jeg vil sætte mig ned og se en film. Det har jeg nemlig brug for, da jeg har arbejdet hele dagen – selvom det er lørdag. Men det har nu været meget hyggeligt, og jeg er sikker på, at jeg kan overskue det hele. Nu vil jeg afsted. Håber I har haft en god jul og et godt nytår – vi ses nok snart herinde igen, ikke?