VVS og lidt andet skal laves på huset

Jep, jeg skal til at renovere huset, for vi har planlagt, at det skal sælges her snart, men vi kan jo ikke sælge det, som det ser ud nu, så der er lige et par småting, som skal laves. Vi skal have malet, og så skal badeværelset laves af dem her, og jeg tror virkelig at det bliver godt. Det kan jo godt være, at det bliver så godt, at vi vil beholde det – hvem ved? Det er nu også mere fordi jeg har fået et nyt job i København, og jeg gider ikke rigtig at pendle, og så har jeg faktisk også altid gerne ville bo i København, skal jeg sige jer. Det er en ting, som er helt sikkert.

Må, men nu vil jeg lige gå mig en tur, for jeg elsker virkelig at være udenfor, når det er så godt vejr, som det er lige nu. Og det er rigtig godt vejr lige nu, skal jeg sige jer.