Tag et lån på minuttet, siger konen

Hej med jer derude!

Jeg sidder og kigger lidt rundt på nettet for at se, om jeg ikke kan finde sådan en drone ting, som jeg kan købe. Har fundet en del steder, hvor man kan købe dem over nettet, men de er godt nok pebret! Min kone siger at jeg bare kan tage et lån på minuttet – find alle informationer her. Det er godt nok ikke lige noget, som jeg tror jeg har tænkt mig at gøre. Så meget har jeg altså heller ikke brug for den drone. Det er altid det min kone siger, når jeg får en skør idé til at købe en lille hobby ting.

Hvis der er nogen af jer, læsere, derude, som kender noget til det her drone halløj, så vil jeg rigtig gøre lige få et lille prej. Det ser i hvert fald bare ud til at være helt kanon sjovt.

Håber der er nogen derude, som kan hjælpe mig! Jeg kvitterer med to flasker internet. Vi ses!