Så skal der købes julegaver!

Halli hallo og velkommen til Cilleline.dk, som er min blog, hvor jeg skriver om mode, men også sommetider og lidt andet, men det er jeg sikker på, at du hurtigt vil lægge mærke til, hvis du nu begynder at følge min blog! Jeg vil faktisk gerne anbefale dig at bookmark’e min hjemmeside her, for på den måde glemmer du ikke lige at få dit daglige fix af min blog!

Jeg har lige fået foræret min lillesøsters ønskeseddel, og den toppes med store bogstaver tydeligt af nogle smykker fra Line&Jo, og lige da jeg så så dem, der blev jeg godt nok også en smule vild med det, så nu kan det godt være, at min lillesøster må finde sig i, at jeg også render rundt med sådan et par smykker, hvis jeg nu lige køber dem til mig selv også, men det ved jeg alligevel ikke helt endnu.

Nå, men jeg er faktisk ved at have en smule travlt, for jeg vil gerne nå ud og kigge på gaver inden at der kommer alt for mange mennesker i butikkerne, så nu vil jeg pakke sagerne og hoppe på juleindkøb.