Maling af min flyttelejlighed i København

Hey alle sammen ! Jep som i kan se på overskriften så skal jeg til at flytte fra København V til København N og hold nu op jeg glæder mig. Nørrebro er det mest varme sted i hele Kbh og der er en masse kulturer der er mixet sammen og en kæmpe stor mangfoldighed  – Det er lige derfor at jeg har valgt at købe en andel på Nørrebro.

den jeg bor i nu og som jeg skal flytte fra den skal jeg have malet. Derfor er jeg på udkig efter et firma der tilbyder maling af flyttelejlighed i København.

da jeg ikke har den store forstand på den slags så vil jeg gerne spørge jer om i kender eller kan anbefale et firma eller en maler.

Jeg er dog lige fladet over dem her på nettet – se her.

det kunne være man skulle kontakte dem, men jeg venter lige til jeg har hørt fra jer.

Hygge !