Låsesmed i Kastrup til en opgave

Hejsa alle sammen her er jeg jo lige igen og det er jeg fordi jeg er ved at være rimeligt træt af at jeg hele tiden låser mig slev ude og det er der bare noget der skal gøres noget ved og det skal bare være lige med det samme inden jeg bliver komplet sindsyg og sparker døren ind og laver indbrud i min egen lejlighed. Nå men det er jo ikke særligt positivt så lad os da bare lade den ligge nu og snakke om noget helt andet for jeg skal bare finde en Låsesmed i Kastrup

Jeg har en hund der heder Rocco og den er bare mega mega sød då det jeg vil lige om lidt det er at jeg gerne vil ned og bade med den ved stranden. det ved jeg at den elsker og den bliver lige så dejlig glad som jeg gør så det er bare en god stemning på den måde.

Hav en god dag

Låsebussen ApS

Smedekærvej 6

2770 Kastrup

Tlf. 32 52 50 00