Jeg tog et lån på 10000

Det hele kører alt for vildt lige nu, jeg har det helt ekstremt fedt. Lige før drak jeg en cola, som jeg jo rigtig godt kan lide, det er en ting der er helt sikkert. Jeg tror jeg vil købe mig en kasse sodavand, derfor har jeg taget mig et online lån, som jeg er totalt glad for. For så kan jeg endelig købe den forbandede kasse cola.

 

Nå, men nu vil jeg lige smutte ned i byen og købe mig et eller andet lækkert, for jeg er megalækkersulten, det er en ting I lige kan bide spids på. Lige nu sidder jeg og hører musik, jeg hører faktisk Mew, selvom jeg aldrig har kunne lide deres musik, men det er faktisk meget fedt noget af det, nu jeg lige tænker over det. Det vil jeg godt garantere!

 

Se her, hvis du også har brug for lidt penge. Det er total sejt, man skal bare lige hsuek at man rigtig godt skal kunne betale pengene tilbage en dag.

 

Vi ses ærede medlemmer af galaksen