Jeg elsker halskæder!

Halskæder er en overordentlig yndig pragtgenstand, som jeg elsker at have på. Jeg føler mig helt nøgen, når jeg ikke har min halskæde på. Den anden dag blev min yndlingshalskæde desværre væk – derfor blev jeg meget ked af det, og det er altså ikke noget, der er specielt rart at være. Nu er vi så nået til det tidspunkt på dagen, hvor jeg har besluttet mig for at købe mig et nyt smykke. Jeg faldt nemlig over den her side, og synes at de havde en masse smukke produkter, som jeg gerne vil have. Derfor købte jeg både en smuk halskæde, men også en flot hårbøjle marguerit, som jeg er rigtig glad for. Det er altså lækkert, synes jeg 🙂 Jeg elsker at få nye ting!

 

Nu skal jeg ud og have mig lidt mad med min gode veninde, Stine. Vi har nemlig fri fra skole i dag, og derfor har vi besluttet os for at vi skal ud og have noget brunch og rigtig snakke pigefnidder. Det glæder jeg mig til!

 

Vi ses – hav en god dag.