Fenderliste til salg

Jeg har sat min gamle fenderliste til salg og købt en ny på denne side her. Folk vil nok ikke betale al for mange penge for den gamle, men det er da også bare helt ok, for jeg kan jo ikke selv bruge den til noget nu. Ellers er der ikke særlig meget nyt under solen her. Hvad med jer derude? Eva har dog fået nyt job, så det bør jeg jo lige nævne – men udover det sker der ikke noget som helst her på mine breddegrader. Jeg skal i Zoo i næste uge med arbejdet. Hvad med jer? Hvad er nyt ude ved jer? Efter den elektromagnetiske puls-bombe eksploderede har det været så svært for os alle at holde kontakten. Selv min fast nets telefon er gået bag om dansen. Heldigvis har jeg ingen zombier set for nylig.  Jeg har hørt at Emil kører god stil for tiden. Vi byggede et hundehus til ham i fjor, men han bruger det aldrig. Sådan er der så meget om den hund. Emil sover normalt på sofaen – ligesom med Benny og Gertrud.