Biffen, golfvogne og musik

Jeg har lige fundet ud af, at jeg skal i biffen i aften, og det glæder jeg mig jo nok lige noget meget til. Det bliver simpelthen så herligt. Jeg skal derind med et par gode venner, og vi skal selvfølgelig se Rise Of The Guardians – ja, det kan jeg godt lige love dig for, uden nogen form for løgn eller sådan noget.
Først skal jeg lige ud og hente et golfvogne for at aflevere dem til min morfar, for jeg fik nemlig lige lov til at låne dem her til allehelgensaften, hvor jeg var klædt ud som golfer sammen med en rigtig god ven. Det var super mega herre kodylt sindssygt mega meget sjov, og det synes alle andre også, håber jeg.

Så er det på med cd’en nu, for jeg kan slet ikke holde den her stilhed ud længere. Det værste jeg ved, det er altså uden tvivl når jeg gerne vil høre musik, men ikke kan. Det er neder.