Valg af den rigtige hudpleje klinik

Når man er ude og investere I Hudpleje er der altid mange faktorer der spiller ind, det er typisk rigtig vigtig at man har tillid til klinikken og den type produkter de bruger. Mange klinikker tilbyder også rigtig mange forskellige typer behandling, alt fra laser terapi til mudder behandling. Jeg er tosset med hudpleje så jeg får gerne lidt af hvert. Når jeg skal finde en ny hudpleje klinik laver jeg altid lidt research først for at sikre mig at klinikken lever op til mine standarter, her er flere ting der gør sig gældende, for det første er det vigtigt at klinikken har et sundt og godt renomme.

Dernæst kikker jeg på om der er nogen dårlige anmeldelser og hvad de i givet tilfælde handler om, hvad er der gået galt. Sidst men ikke mindst er det vigtigt for mig at følger op på om klinikken har ud fra et velkalibreret etisk kompas og levere services og produkter der er miljøvenlige og/eller ikke er testet på dyr. Det er ikke sikkert der er så vigtigt for alle, men jeg er en stor dyreven og køber altid produkter der er godkendt af forsøgsdyrenes værn.