Ud og male med udendørs maling i Århus

Hvad så derude!

Jeg håber dælme da at I har det skønno. Jeg har det rigtig dejligt i dag, og det er blandt andet på grund af, at jeg har en fridag her i dag, og når det er midt på ugen, så er det altså rimelig lækkert. Sådan en uge bliver altså bare lige hurtigt noget mere overskueligt, når man lige får et break midt på ugen. Det er naturligvis også lækkert når de ligger på en fredag eller mandag, så man lige får en lidt længere weekend. Ja, jeg ved faktisk ikke helt hvad jeg foretrækker. En fridag er bare altid godt.
Hvis det nu bare ikke var så ringe vejr i dag, så ville jeg nok kunne komme ud og bruge min udendørs maling her i Aarhus, som jeg virkelig gerne vil. Min gavl trænger i den grad til en ordenlig omgang.

Det var sådan cirka alt det jeg havde at sige i dag. Det kan være der kommer et indlæg mere senere, men det er ikke noget jeg tør garantere, da jeg har rimelig travlt selvom det er min fridag. Hej hej.