Tøj med til afrika safari.

…. Hva´ hylen tager man med af tøj på safari i Afrika?? – det er ikke for at jeg skal brokke mig over hovedet, men siden at min nye kæreste inviterede mig på safari i sidste måned, så har jeg virkelig været på den. Da han kom og spurgte så var jeg fyr og flamme, for hvem vil ikke gerne en tur til Afrika, men da jeg efterfølgende ville til at finde tøj til den kommende ferie, så blev jeg virkelig tom indeni, jeg aner simpelhen ikke hvad jeg skal tage med på en Afrika safari. Læs mere om turen her: http://www.afrika-safari.dk

Men heldigvis så har vi internettet og her har jeg været inde og læst om andre ture til det område vi skal besøge og jeg har også fundet en masse billeder dernede fra, så nu har jeg en bedre ide om hvad jeg skal have med. Jeg kunne jo også bare spørge ham, men jeg vil ikke virke dum, så jeg vælger, at stole på de oplysninger jeg har fundet på nettet.