Tak for det venner

Halløjsa allesammen. Til at starte med så vil jeg meget gerne lige sige undskyld til jer, hvis der er mange af jer der har været herinde de sidste par uger, hvor det ikke er blevet til mange indlæg, og det er jeg virkelig meget ked af. Håber det er i orden med jer, for jeg har haft en uheld for tre uger siden, hvor jeg brækkede armen da jeg skulle ud og løfte en flyttekasse og tænkte det ville være en god ide at se om jeg kunne stå på skateboard på én fod ned af indkørslen, og jeg har endda aldrig stået på skateboard før. Det var mega dumt. Havde ellers lige taget et par små lån for at få penge til skateboard, nyt hus og det hele, og så skal man være så uheldig.

 

Det er meget beklageligt venner, og jeg håber at I stadigvæk meget gerne vil følge med i mit online liv her på cilleline.dk, så ved jeg at I iukke vil komme til at fortryde det 😉

Tak og good farvel