Sundhed er et 'must' for os

Hej kammerater.

Weekenden er nu slut, og turen går i morgen tilbage til arbejdet. Det glæder I jer sikkert alle sammen utrolig meget til – og dog. Men i det mindste kan jer, Brøndby fans, glæde jer lidt, til at håne alle fck fansne på jeres arbejdspladser, eller skoler, eller hvor I befinder jer, når det er hverdage. Hvilken herlig sejr, der kom hjem på Vilfort Park. Men det her skal slet ikke handle om fodbold – men det er sgu svært, at lade være med at tale om. For hold op, hvor er det længe siden jeg har fløjet rundt i sådan en ekstase. Det minder mig jo helt om mine tidlige dage på ecstacy…. Ej, det var en joke!

Dagens emne, er faktisk rimelig langt fra fodbold, så jeg beklager meget, at jeg valgte at bruge rimelig meget plads på dette, især til dem som ikke er Brøndby fans. Jeg håber I fortsætter med at læse 😉

Dagens emne er nemlig sundhed, som du måske allerede vidste, i form af overskriften. Sundhed er ikke noget, som de fleste går og tænker over i hverdagen. Der er selvfølgelig, som med alt andet, undtagelser, men jeg er bestemt ikke en af dem. Jeg ønsker at dette skal ændres, og jeg skal virkelig lægge mine kostvaner om. For tiden er der røget alt for meget junkfood ind, og mit energi niveau er dalet fuldstændig. Det kan selv ses på mit værelse, hvor der ligner lort. Jeg gider ingenting, og jeg føler egentlig også at mit mentale velvære er på et meget lavt stadie.

Jeg har fundet denne hjemmeside, som jeg håber vil kunne hjælpe mig. Herinde har jeg købt en masse træningsudstyr, og læst en masse artikler, som kan hjælpe mig med min kostændring. Jeg glæder mig helt utroligt til at starte mit ‘nye’ liv op igen. Jeg skal nok love, at komme med respons på hvordan det går, hvis jeg husker det. Ellers er I altid velkomne til at kontakte mig!

Jeg håber I læser med igen i morgen, hvor der sandsynligvis lander endnu et indlæg her på hjemmesiden.