Spare sammen til en rejse, måske med hjælp fra et mini lån på dagen..

Hejsa med jer alle sammen!

Jeg håber I har haft en god uge, og er ved at være klar til at tage på weekend. Jeg er i den grad klar til at slappe lidt af igen, for jeg har haft en rigtig travl uge. Jeg har taget en allerhulens mange vagter i Januar måned, da jeg gerne vil tjene lidt penge sammen til en tur til udlandet. Jeg har også kigget lidt på de såkaldte mini lån, for at se om jeg kan hente lidt ekstra lommepenge til en eventuel tur der. Det er i hvert fald rart at vide, for så kan jeg rykke min dato for min tur en lille smule frem, og det er jo ret lækkert. Hvis du ikke har hørt om mini lån før, så kan du se mini på dagen her. Det er en ret smart service, som er blevet ret tilgængelig for de fleste mennesker, som måske ikke har lyst til at tage endnu et lån i banken, eller har en eller anden grund til ikke at ville bruge sin bank til et lille lån.

Nu vil jeg hoppe i mit arbejdstøj, for der er ikke længe til at jeg møde ind. Vi ses snart!