Sms-lån er et rent helvede… Eller hvad?

Godaften Comrades. (jeg har spillet for meget Tropico 4, disse dage)

Jeg håber at I indtil videre, har haft en herlig weekend, på trods af det yderst bizarre vejr. Men det er jo bare Danmark. Jeg håber inderligt, at vejret har tænkt sig at ændre sig, inden jeg tager et smut på Roskilde Festivallen om blot en uge!

Dagens indlæg, skal handle om sms-lån. Det er nok noget, som de fleste af os har hørt om – og også generelt har dårlige tanker om. Det skal man ikke begive sig ud i, og det skal man huske at lære sine børn. Men er det nu også så slemt, som man altid har hørt? For hvis det er så slemt, hvordan kan firmaerne så køre rundt? Der må jo være nogen, som rent faktisk låner penge, igennem disse lån.

Det kan være svært at forstå, når et sms-lån ofte rammer 1000% i ÅOP, som betyder årlige omkostninger i procent. Men et sms-lån, kan faktisk være en mulighed, hvis man ser det på kortere sigt. Man skal selvfølgelig ikke være et år, om at betale disse lån tilbage. For så bliver det rigtig, rigtig dyrt. Men på den kortere bane, fx over 30 dage, så kan det være en mulighed, hvis man står i en situation og akut mangler penge. Det kunne være ens lokale pusher, har været forbi og står klar med boltsaksen. Ej, det er gas. Men der findes mange situationer, hvor man pludselig kan stå og mangle penge akut.

Har man samtidig ikke nogen venner, bekendte, eller familie medlemmere som kan hjælpe, så er der ikke mange andre alternativer. Et sms-lån går også rigtig hurtigt, og der bliver ikke stilt nogen krav til dig. Det kræver blot at du er over 20 år, ikke er registreret i RKI – og så skal du søreme også have en mobiltelefon.

Konklusionen på dette indlæg, må være at et sms-lån egentlig ikke er så forfærdeligt, som nogen gør det til. Man skal bare have en plan klar, for hvordan man vil betale tilbage – og har man ikke det, så lad endelig være!