Slut med grillbar

Hejsa venner 🙂 Velkommen til CilleLine.dk – Det her er stedet, hvor jeg bare blogger løs og alt det spændende der sker i mit liv. Jeg kan godt fortælle jer, at der sker mange ting. Jeg har fx lige taget mig et microlĂĄn som bare skal hjælpe mig en smule med lidt af hvert, sĂĄ det er jo godt nok, ikk ? SĂĄ slipper jeg da for at fĂĄ brandsĂĄr af alle det friture som jeg arbejder med. DET ER SĂ… IRRITERENDE AT ARBEJDE I EN GRILL BAR AAAAAAAAAAAAAARGH.

Hej venner, nu er jeg klar til det hele… Okay, er det mærkeligt at jeg har skrevet hej venner to gange i Ă©t indlæg. Det er sĂĄdan noget jeg gør, fordi jeg er mega hipster. DEt er det fedeste i verden at være hipster! Hvis jeg kunne vælge mellem at være hipster og stripper, sĂĄ ville jeg helt sikkert helst være hipster. SĂĄdan er det bare..