Skole: Skal have et læder penalhus

Jeg begynder i skole her om lidt, og derfor skal jeg have fundet mig lidt udstyr. Det er godt nok lang tid siden at jeg har gået i skole, så jeg ved faktisk ikke helt hvad man skal have, når man begynder, men det finder jeg vel ud af. Til at starte med tror jeg køber sådan et her: http://droma.com/20-etuier-laeder-penalhus-laeder, og det er også virkelig fedt, så jeg tror, at de andre bliver lidt misundelige på mig. Det er jo sådan noget med status og sådan, når man har de fedeste skoleting. Det var det da i hvert fald, da jeg gik i folkeskole, kan jeg vist ligge så godt afsløre. Og der var jeg altså ret cool i forhold til de andre elever, og det er der jo ikke noget at sige til, når man er født så cool, som jeg er, hehe.

Nå, nu vil jeg gå en tur, det kan jeg godt sige jer.