Så prøver vi med nybyggeri

Ja, jeg har besluttet for min kone og jeg, at vi skal opføre vores eget hus, og derfor har vi brug for en virksomhed som beskæftiger sig med nybyggeri, og det er jo bare rigtig godt, så derfor har jeg besluttet mig for, at jeg gerne vil snakke med nogle omkring nybyggeri, og jeg tror det bliver dem her. Det er en ting, som jeg har tænkt på længe, og nu vil jeg simpelthen bare kaste mig ud i det, for jeg er helt vild med den slags ting, og det er jo bare helt fantastisk.

Nu vil jeg gå mig en tur, for jeg skal handle ind, og jeg skal have noget grillmad i aften. Altså, fordi jeg skal grille. Det er så dejligt, og det er noget, som jeg virkelig elsker. Det er en ting, som er helt og aldeles sikkert.

Kunne godt tænke mig en cola lige nu. Men der er for langt til butikkerne her på Nykøbing Mors. Det er en ting, som jeg desværre må sande.