Så fik jeg mine camouflage bukser.

Så er juleaften overstået og gaverne er delt ud og åbnet. For mit vedkommende, så fik jeg flere gode gaver, men der var specielt en som jeg blev rigtig glad for. Den var fra min søster. Hun havde været på nettet og fundet de camouflage bukser, som jeg havde ønsket mig rigtig længe, læs mere her: http://www.army-star.dk/.

Nu er det ikke fordi, at det var mine forældre der var i mod det, selvom de syntes at det er pjattet, at rende rundt i militærtøj, men mere fordi, at de steder jeg selv havde været inde og kigge på dem, var priserne bare alt for meget for min pengepung på en SU. Derfor er det jo dejligt at have en såster der er en haj til at finde gode tilbud på nettet og det havde hun så og fik købt mine bukser til en ret god pris. Så lige nu har jeg haft dem på i et par dage og de sidder bare rigtig godt.