Så får jeg endelig mit kørekort.

Hej med jer derude

Nu har jeg mindst de sidste tre ønsket mig det kørekort, så da jeg endelig i sidste uge kunne melde mig til at starte på det næste hold på en Køreskole i Holstebro, så var jeg virkelig glad da jeg tog hjem. Da jeg i de forgangne år har været en del arbejdsløs, så har der i perioder slet ikke været økonomi til at tage et kørekort. Nu har jeg dog fundet mig et job, hvor det ser ud til at der gerne skulle være arbejde nok til mindst året ud.

Så med et mindre lån fra mine forældre, kan jeg nu se at får det kort. Det vil helt klart øge mine chancer til at finde et nyt arbejde, hvis jeg skulle være så uheldig, at miste mit nye job. Men det gør også at jeg på sigt kan komme til at den bil som vi leverer varer i og derved kan jeg tage over ved sygdom eller spidsbelastninger.