Så der ny cykel

Hey derude.

Jeg har lige købt mig en helt ny cykel, som jeg allerede nu er mægtig glad for!

Jeg husker faktisk ikke sidste gang, at jeg har købt mig en cykel, som ikke var brugt. Det er sgu lækkert at have sådan en ny cykel, for den spiller bare perfekt. Og så ser den rigtig godt ud. Det er også bare fedt hehe. Jeg tog mig et kvik lån http://www.billigste-laan-under-25.dk/kviklan.html for at få råd til den, men jeg synes det er en rigtig god investering, for nu slipper jeg for at bruge så hjernedødt mange penge på transport, så den betaler snildt sig selv hjem igen.,

Det er faktisk ikke det letteste at finde et lån til under 20 år, men det lykkedes mig da heldigvis, hehe.. Men nu vil jeg ud og cykle mig en tur, så nu må I lige passe jer selv så længe. Hav det godt venner 🙂