Rutsjebane i plast

Min lillebror har fået den strålende idé, at jeg skal hjælpe ham med at lave hans værelse, så det bliver lige præcis som han vil have det. Jeg er ret vild med at lave ting, så det tog ikke lang tid for ham, før jeg var overtalt.

Han snakker meget om, at han gerne vil have lavet noget specielt ved sengen, så han kan rutsje ud af sengen, og på den måde komme rigtig hurtigt ud af sengen og være frisk. Jeg synes det lyder som en sjov idé, og jeg vil da også gerne hjælpe ham med at finde en rutsjebane i plast, her fx.

Han er fuldstændig besat af rummet og rumskibe, og derfor har vi fundet en masse sjove ting, som vi kan lave inde på hans værelse, så det bliver totalt fedt. JEg glæder mig mega meget til at komme igang med at ‘bygge’ det, og glæder mig også til at det er helt færdigt.