Rejser sgu til Fillipinerne

Jeg vil gerne til Fillipinerne på sommerferie, for der har jeg aldrig været før, men jeg holder utroligt meget af det sted. Det er en ting, der er helt sikkert. Men sådan er der jo så meget. Har allerede bestilt billetter, og det har jeg gjort herinde fra. Det er nemlig sådan, at jeg har kigget en del steder, men det der virkede lige umiddelbart som det bedste sted, jeg kunne finde, og det er jo fedt nok, kan man vist nok sige. Jeg elsker virkelig at internettet har givet en mulighed for at gå ind og købe sådan nogle billetter på nettet. Man behøver jo nærmest ikke at gå ud for en dør – men så ville det selvfølgelig ikke give så meget mening at bestille nogle biletter til et andet lang.

Nå, men jeg tror lige, at jeg går en aftentur, for jeg er godt nok klar på at få lidt frisk luft, inden jeg skal sove.