R.e.b.u.s til damen her!

Ja, så er jeg her igen. Denne gang har jeg fået mig et fantastisk stykke tøj, som jeg dog ikke har købt til mig selv, men til min nevø, som er en rigtig lurendrejer. Jeg synes at han har en rigtig grim stil lige nu – ej okay, det er en joke. Men jeg synes, at han trænger til at blive en smule præget af mosters tøjsmag, så han kan komme ud og score nogle flotte damer. Det er jo det der er meningen med livet, ikke? I hvert fald, hvis man er af hankøn.

 

Nå, men I kan jo se det her: http://shop.seeds.dk/19_rebus. Hvad synes du om det? Skriv gerne en kommentar, eller noget, så kan jeg jo vise ham, at jeg har ret, hvis han ikke synes den er flot – og kommentarerne vel og mærke er positive, hehe. Sådan er det jo engang imellem, men nu skal jeg ud og have mig et slag pool med min bedste ven, Lennard. Ses!