Postkassestickers er for fedt, for det har jeg bestilt

Jeg har lige bestilt lidt ting på nettet. Blandt andet har jeg købt en fjernstyret helikopter, som min lille nevø skal have, og det bliver altså, rigtig godt, kan jeg godt lige sige jer. Det er en ting, som er helt sikkert, og jeg er virkelig glad for, at jeg har købt den, for jeg elsker at gøre folk, som jeg synes fortjener det, glade. Det kan jeg godt sige jer, hehe.

Ellers har jeg også lige bestilt mig en postkassestickers, og det bliver bare fedt, synes jeg. Det tror jeg i hvert fald, og det er jo bare helt kanon, hehe.

Tror forresten  at jeg får en hund i julegave, fordi jeg fandt ungernes computer, og der stod at de vil købe mig en hund. Det er ikke så god stil at kigge efter sådan noget, men jeg er for nysgerrig til at lade være. Bum. Sådan er jeg.