Nyt tøj til pigerne.

Hej.

Som mor til to store piger kan det godt til tider være svært at få pengene til at slå til ang. tøj køb til dem. jeg har i flere år kunne nøjes med at handle tøj til dem i diverse billig butikker og supermarkeder, men da de nu begge er kommet og i alderen og er blevet meget mere modebevidste, så er den mulighed nu helt udelukket. Jeg kunne jo bare som voksen trumfe i gennem at sådan er det nu en gang, men jeg ville så også gøre dem til lette ofre for mobning både i skolen og privat. Så jeg måtte ud og finde nye muligheder og her fik jeg et godt råd fra en veninde. Hun havde med held flere gange om måneden købt børnetøj på nettet. Jeg prøvede nu selv og der er virkeligt meget lækkert tøj derinde og da konkurrencen er stor, kan man virkelig finde meget godt og mode rigtigt pigetøj på udsalg til overkommelige priser.

Hilsen Pia.