Nyt tøj og gulvafslibning i Aarhus

Hej alle sammen.

Jeg har lige taget mig en tur til Århus sammen med to af mine bedste veninder. Vi skal op og kigge på en lejlighed, som en af mine veninder måske gerne vil leje, men nu skal man jo helst lige se den før man siger ja, så her er vi. Afsted fra lille Lolland.

Vi har hørt lidt om gulvafslibning i Aarhus, se fx her. Det var vist noget med at min veninde havde hørt at man det ikke altid er den gamle lejer der sørger for det, men faktisk sommetider den nye lejer der skal sørge for at gulvet er okay.

Det kan også godt være at det bare er noget folk har sagt til os, for det er i hvert fald ikke tilfældet her, hehe.

Nu når vi alligevel er i Århus, så kan vi jo lige så godt komme ud og se på lidt tøj og butikker. Det ville da være ærgerligt for sådan en som mig at komme helt herop, uden at kigge hvad de har at tilbyde.

Bare vent, der kommer et nyt indlæg, når jeg engang har været rundt i butikkerne.